Dilluns, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ara que el seu departament ha llançat una campanya perquè els usuaris s'autoprotegeixin i facin servir internet de manera segura. Puigneró també és responsable d'Administració Pública i, per tant, encararà el dia 12 de desembre la seva primera vaga de funcionaris.
Lídia Heredia, presentadora de "Els matins"

Lídia Heredia, presentadora de "Els matins"

La degana dels jutges de Barcelona, Mercè Caso, explicarà les raons de jutges i fiscals per fer vaga per segona vegada aquest any. L'anàlisi de l'actualitat, la faran Ernesto Ekaizer, Milagros Pérez Oliva, Jordi Barbeta i Sergi Picazo.

L'editora Laura Huerga exposarà la seva preocupació per les limitacions a la llibertat d'expressió, recollida en el llibre "Tu, calla!". I la nutricionista Montse Sanahuja argumentarà pros i contres del nou etiquetatge dels aliments anunciat pel Ministeri de Sanitat.

Pel plató d'"Els matins", també hi passarà el director de cinema Isaki Lacuesta, a qui el Centre Pompidou de París dedica una retrospectiva i està a punt d'estrenar "Entre dos aguas", la pel·lícula que el va fer guanyar la Concha d'Or del Festival de Sant Sebastià.

I per acabar, la tertúlia esportiva dels dilluns comptarà amb la presència de l'autor del llibre "Odio el fútbol moderno", i també de dos actors argentins, ella seguidora de River Plate i ell, de Boca Juniors, uns dies abans de la final de la Copa Libertadores.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins