Divendres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista el catedràtic de Dret Penal Josep M. Tamarit

Demà, divendres, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevista el catedràtic de Dret Penal Josep M. Tamarit, que lidera un ampli estudi sobre els abusos sexuals en l'Església catòlica.
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

La tertúlia d'"Els matins"
Laia Bonet, Fernando Carrera i Arturo Puente participaran a la taula d'anàlisi, amb especial atenció a la retirada dels llaços grocs i al més destacat de la setmana al judici del procés.

Com salvar la democràcia
La crisi de les democràcies i l'augment de la ultradreta serà analitzada per Víctor Lapuente, doctor per la Universitat d'Oxford i professor de Ciència Política a la Universitat de Göteborg.

Infermeres a les escoles
Famílies de nens i nenes amb malalties cròniques demanen que hi hagi infermeres a les escoles. Des del sindicat de mestres USTEC explicaran per què donen suport a aquesta reivindicació.

El crim de la Guàrdia Urbana
El periodista Toni Muñoz també passarà pel plató del programa per parlar del llibre que acaba de publicar sobre la mort d'un policia local de Barcelona, un cas que va portar a la presó dos agents del mateix cos.

Una mare, una filla i un poble d'Irlanda
Les actrius Marissa Josa i Marta Marco presentaran "La reina de la bellesa de Leenane", que torna als escenaris catalans, vint anys després de l'èxit de Montserrat Carulla i Vicky Peña.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins