Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el cap de llista del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el cap de llista del PSC i exministre de Sanitat, Salvador Illa.

Judici a la Sindicatura Electoral de l'1-O

Just abans de l'inici del judici a la Sindicatura Electoral de l'1 d'octubre, el programa parlarà amb un dels seus membres, Jordi Matas, per saber com afronten l'acusació d'usurpació de funcions i desobediència i la petició de dos anys i nou mesos de presó.

Espanya i els fons europeus

L'economista de l'IESE Xavier Vives explicarà què hi ha darrere del fet que Espanya sigui el país de la Unió Europea que executa menys ajudes comunitàries, només el 43% de les aprovades entre 2014 i 2020.

Cap a la República Federal Ibèrica

Se li preguntarà a l'hispanista Ian Gibson pel llibre que acaba de publicar, on proposa la unificació d'Espanya i Portugal en un sol estat i el final de la monarquia.

AstraZeneca per a més grans de 65?

L'investigador de la Universitat de Leicester Salvador Macip explicarà què pot canviar després de l'estudi que s'ha fet a Escòcia on es demostra que la vacuna d'AstraZeneca redueix de manera substancial els ingressos també de les persones grans.

Detencions pels aldarulls

L'especialista en informació policial Mayka Navarro posarà al dia de les investigacions i detencions per la crema d'una furgoneta de la Guàrdia Urbana en les protestes per l'empresonament de Pablo Hasél.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut