Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el cap de llista de Ciutadans, Carlos Carrizosa

Demà divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el cap de llista de Ciutadans, Carlos Carrizosa.

La visita del rei

Es connectarà amb Martorell, on està previst que el rei Felip VI visiti les instal·lacions de Seat i hi ha concentracions de protesta convocades.

Restriccions en escoles de música

Es parlarà amb la propietària d'una escola de música privada no autoritzada i portaveu d'Escoles de Música Associades de Catalunya, Anna Mariscal, per saber com han afectat les restriccions a professors i alumnes d'aquest tipus d'escoles.

L'habitatge, un dret en venda

La periodista Georgina Pujol i l'arquitecte Lorenzo Karasz avançaran el contingut del "30 minuts" de diumenge sobre la situació de l'habitatge a Catalunya, amb un parc públic que no arriba al 2% i que continua liderant el rànquing de desnonaments a Espanya.

La taula d'"Els matins"

Jordi Barbeta i Olga Ruiz compartiran la taula del programa. Es podran sentir les propostes de llibres d'Anna Guitart. I se sabrà com ha vist la setmana política Toni Martínez, i quines semblances ha trobat amb els clàssics de la pintura.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut