Els matins
"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Carles Mundó, exconseller de Justícia

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'exconseller de Justícia Carles Mundó, ara que acaba de publicar el llibre "El referèndum inevitable", amb la seva proposta per trobar una solució política al Procés.

Anàlisi de l'actualitat
A la taula de tertúlia, hi participaran Jordi Mercader, Neus Tomàs i Antonio Baños.

Premi Vázquez Montalbán
La periodista argentina Leila Guerriero també s'incorporarà a la taula del programa, després d'haver rebut el Premi Vázquez Montalbán per la força de les seves cròniques.

Cuina i productes de la RDA
Des de Berlín, el corresponsal Oriol Serra explicarà la moda de la nostàlgia de l'Alemanya de l'Est i visitarà un restaurant temàtic que ens trasllada als temps de la Guerra Freda.

Un petit gran fenomen teatral
Pel plató del programa, també hi passarà l'actor mallorquí Toni Gomila, que porta des del 2011 representant "Acorar", un monòleg sobre la identitat col·lectiva dels pobles que neix de la descripció de la matança del porc.

Homes amb faldilla
Es parlarà amb alguns homes que han decidit posar-se faldilles i que ho fan per diverses raons: per estètica, per comoditat i també per lluitar contra els estereotips masclistes.

L'estranya parella
I el programa acabarà amb una conversa entre Joan B. Culla i Josep Ramoneda que confrontaran els seus punts de vista i el seu coneixement de la història.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut