Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista Albert Sánchez Piñol

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'escriptor Albert Sánchez Piñol per parlar de la seva nova novel·la, "Fungus", que defineix com un "western hivernal" sobre el poder.

Analitzaran l'actualitat Jordi Mercader, Joan B. Culla, Gemma Ubasart i Ferran Casas. I, a la tertúlia, també s'hi incorporarà l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro, que acaba de publicar "Massa foc", guanyador del premi Carles Rahola d'assaig 2018.

El programa connectarà amb l'ajuntament de Barcelona per entrevistar l'alcaldessa Ada Colau. L'apunt des de l'estranger el posarà Xavi Coral, que explicarà quin problema hi ha a Bèlgica amb les patates fregides.

Iciar Bollaín presentarà la pel·lícula que ha dirigit sobre la vida del ballarí cubà Carlos Acosta, "Yuli".

El dia que comença el pont de la Constitució, el programa acabarà tractant les campanyes per evitar accidents de trànsit, amb la directora de la campanya "Tots tenim família", la responsable d'un grup d'investigació de la UAB sobre psicologia i comunicació i l'inspector en cap de la Divisió de Trànsit dels Mossos.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut