Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Alba Vergés, consellera de Salut

Demà divendres, a partir de les 8.30, el programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la consellera de Salut, Alba Vergés, per saber quines mesures prendran per frenar el continu augment de contagis i si optaran pel toc de queda.

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Reciclatge en qüestió

Greenpeace ha denunciat que bona part dels envasos que van al contenidor groc no es reciclen. Se li preguntarà a Fernando Fernández, un dels responsables de l'organització ecologista a Catalunya, com fonamenten aquesta acusació contra l'empresa que gestiona el reciclatge d'envasos.

Assistents en català

L'especialista en tecnologia Albert Cuesta ha comprovat que el Google Assistant, a diferència de l'Alexa o Siri, entén el català. S'explicarà quins assistents tenen en els seus plans incorporar el català.

La taula d'"Els matins"

Antonio Baños, Carmen Juan, des de Madrid, i Lucía Méndez comentaran i contextualitzaran les notícies del dia. I, com cada divendres, també el programa tindrà l'anàlisi de l'actualitat política de la setmana, a través dels clàssics de la pintura, amb Toni Martínez.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut