Dimecres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista al president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Josep Ramon Bosch, que des del gener torna a ser president de Societat Civil Catalana.
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Els registres del 20S, al judici del procés
El programa seguirà les declaracions dels agents de la Guàrdia Civil que van participar en els registres al Departament d'Economia i en altres edificis de la Generalitat.

Torra, a la sessió de control
"Els matins" també connectarà amb el Parlament durant la sessió de control al president de la Generalitat.

La tertúlia d'"Els matins"
A la taula d'anàlisi hi participaran Antonio Baños, Jordi Mercader, Esther Vera i el catedràtic en Dret Processal Jordi Nieva.

Veneçuela, un futur ple d'incògnites
La periodista veneçolana Andrea Daza i l'excorresponsal de TV3 a l'Amèrica Llatina Isabel Galí explicaran quina situació es viu ara mateix a Veneçuela. També es parlarà amb els pares d'un periodista detingut que viuen a Catalunya.

Els mòbils ens espien?
L'autor d'un ampli estudi sobre mòbils i privacitat exposarà les conclusions a les quals han arribat i que confirmen que les aplicacions posen en risc la nostra privacitat.

L'última veïna de la Pedrera
Al final del programa, es conversarà amb Ana Viladomiu, que viu en un pis de la Casa Milà i acaba de publicar "L'última veïna", una novel·la que barreja la ficció amb el curiós dia a dia del famós edifici de Gaudí.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins