Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Demà, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista Ada Colau, alcaldessa de Barcelona

Demà, dijous, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, a qui se li preguntarà per diferents matèries i problemes de la ciutat i per qüestions de l'actualitat política catalana.

En la tertúlia, hi intervindran Esther Vera, Ferran Espada i Fidel Masreal, amb la incorporació de Gabriel Garroum, politòleg que ha viatjat a Síria i l'Afganistan, per parlar dels recents atacs a la província siriana d'Idlib. També hi haurà Robert Fernández, rector de la UdL i president de CRUE, per explicar l'impacte en el món universitari de les diferents polèmiques polítiques relacionades amb màsters. I el periodista Carles Quílez.

L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars parlarà de les noves formes de fer vaga en les empreses denominades col·laboratives. El periodista científic Dani Arbós donarà exemples pràctics de per què serveix l'explotació de l'espai exterior. S'hi incorporarà Xavier Luri, director de l'Institut de Ciències del Cosmos de la UB i investigador de l'institut d'Estudis Espacials de Catalunya.

El programa acabarà amb un cara a cara sobre fins a quin punt els alumnes han de portar els mòbils als instituts, amb Juame Carles, director de l'institut Ramon Turró, de Malgrat de Mar, que prohibeix l'ús del mòbil a tot l'institut, i Coral Regí, directora de l'Escola Virolai de Barcelona, on s'utilitzen els mòbils com a material pedagògic.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut