Dilluns, a partir de les 8.30

"Els matins" analitza les seqüeles sanitàries de la Covid-19 i els canvis de fase de desconfinament

Dilluns, a partir de les 8.30, el programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà les seqüeles de la Covid-19 amb els doctors Ana Fortuna, pneumòloga de l'Hospital de Sant Pau; Robert Güerri, infectòleg de l'Hospital del Mar, i Mar Guasp, neuròloga de l'Hospital Clínic.

Pendent dels canvis de fase de desconfinament, el programa farà connexions amb diferents poblacions per veure què ha canviat a les carreteres, a les platges i a les terrasses dels bars.

A la tertúlia, Milagros Pérez Oliva i Carles Fernández comentaran i analitzaran les notícies del dia. També, com cada dilluns, el periodista britànic John Carlin aportarà el seu punt de vista sobre l'actualitat.

El catedràtic en Dret Processal Jordi Nieva explicarà si l'estat d'alarma pot afectar el dret de manifestació i de què depèn que s'autoritzin les concentracions.

Aquest dilluns, la "youtuber" Leopolda Olda i l'instagramer Sir Joan tornen a "Els matins", amb la seva particular visió del confinament i de la desescalada.

La informació sobre l'extensió del coronavirus a l'Índia posarà punt final al programa, amb el director de la revista "5W", Agus Morales, i una connexió amb el reporter Bernat Parera, des de Bombai.

 

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut