Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.00

"Els matins" analitza el significat i les repercussions de les eleccions europees de diumenge

Demà, divendres, 24 de maig, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, rebrà el filòsof Josep Ramoneda i la investigadora del CIDOB Carme Colomina, que analitzaran el significat i les repercussions de les eleccions europees de diumenge.

Tres mesos de judici, més de 400 testimonis

Un cop han acabat les declaracions dels testimonis en el judici del procés, es repassarà el més destacat del que s'ha dit en aquests tres mesos de sessions al Tribunal Suprem.

La tertúlia d'"Els matins"

El programa farà tertúlia amb Andreu Barnils, Carles Fernández, Olga Ruiz i, des de Madrid, Mariola Urrea.

El futur de May, i del Brexit

El programa connectarà amb Londres, on ja han començat a votar a les eleccions europees, per saber si, com avancen alguns mitjans britànics, Theresa May anuncia la seva dimissió.

Disseny per a discapacitats

Visitarem una fàbrica de roba pensada perquè pugui ser portada amb comoditat per persones que tenen alguna discapacitat.

Comprar-se un mòbil

La youtuber Leopolda Olda i l'instagramer Sir Joan conversaran sobre la decisió de canviar-se de mòbil: quan s'ha de comprar? Què s'ha de tenir en compte? I què són els mòbils recondicionats?

Propostes per mirar i escoltar

I el programa acabarà amb les recomanacions culturals de Màrius Serra i Núria Ribó, i les il·lustracions de Rocio Vidal, "Rainv".

 

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut