Els llibres de La Marató, "Eufòria" i "Crims" en la llista dels més venuts

Tres llibres de TV3 formen part dels més venuts, segons l'última llista que ha fet pública el gremi d'editors, amb el rànquing de vendes de la setmana. Són El llibre de La Marató, en primera posició; "Eufòria. Perseguim un somni", en la quarta i "Crims: La noia de Portbou", en la cinquena.

El llibre de La Marató es manté en primera posició per segona setmana consecutiva.  

Aquest any s'han trencat els esquemes de les últimes edicions amb un llibre diferent, en format d'àlbum il·lustrat, dirigit a tots els públics i a totes les edats.   

Aquest llibre visual, amb la coberta il·lustrada per Eva Palomar, permetrà conèixer més de prop el tema d'aquesta Marató i donar una altra perspectiva dels conceptes que giren al voltant de la salut cardiovascular. Ha estat gràcies a la col·laboració de 15 il·lustradors ben heterogenis, que han aportat el seu talent i diversitat d'estils per obtenir un conjunt d'obres precioses que no deixaran ningú indiferent i faran reflexionar: Kim Amate, Eva Armisén, César Barceló, Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Judit Canela, Gemma Capdevila, Alba Cardona, Coaner Codina, Sergi Doñate, Òscar Julve, Javier Mariscal, Pep Montserrat, Marc Pallarès i Joana Santamans.   

A cada creador se li ha facilitat un ítem relacionat amb la salut cardiovascular i La Marató, un punt de referència per inspirar-se a l'hora de fer la seva il·lustració. A partir d'aquí, cadascú ha fet la seva obra, acompanyada d'un text que defineix què vol transmetre amb el seu art i que permet entendre més bé tot el que envolta la salut cardiovascular.       

Perquè les obres puguin lluir com es mereixen i en pugui gaudir tothom, es publica un llibre de gran format i a tot color adreçat a petits i grans, on de ben segur cadascú podrà trobar alguna emoció inspiradora.    

El llibre de La Marató està editat per Baobab dins el segell Estrella Polar. 

"Eufòria. Perseguim un somni", en la segona setmana de sortida a la venda, puja de la vuitena a la quarta posició 

"Eufòria. Perseguim un somni" és el llibre amb les històries dels concursants de la primera edició d'"Eufòria", el programa musical de més èxit de TV3. El llibre explica, a través del testimoni dels participants, què els va portar a participar al programa i com han aconseguit complir el somni d'actuar davant de milers de persones al Palau Sant Jordi. 

Els concursants també expliquen de primera mà què han après, la relació que hi ha entre ells o els moments més divertits, entre moltes altres coses. A més, el llibre també recull les històries de vida d'aquests artistes que ja s'han convertit en referents per a tota una generació. 

El llibre l'ha publicat Rosa dels Vents, amb la col·laboració de la CCMA i Veranda TV. 

"Crims: La noia de Portbou", després de cinc setmanes a la llista, es manté en cinquena posició 

"La noia de Portbou", el nou llibre de la sèrie "Crims" amb Carles Porta, publicat per La Campana, ja es troba a la venda. "La noia de Portbou" és una crònica de les periodistes Anna Punsí i Marta Freixanet que desvela molts episodis emocionants, narrat amb rigor i amb un ritme trepidant, i que ofereix noves claus d'una història de la qual encara no s'ha escrit el final. 

El 3 de setembre del 1990, en marxar de l'apartament de la seva germana a Florència, l'EviRauter va deixar una nota en què deia que tornaria al vespre. No se'n va saber mai més res. Tenia només dinou anys. L'endemà de bon matí, a Portbou, va aparèixer el cos d'una noia penjada d'un pi al costat del cementiri. Sense documentació. Sense nom. Les autoritats van considerar-ho un suïcidi, però un cúmul de desencerts i d'entrebancs va fer créixer el misteri al voltant d'aquest fet dramàtic.   

Trenta-dos anys després, i gràcies a la investigació de l'equip de "Crims" i el programa austríac "Ungelöst", amb les periodistes Anna Punsí i Marta Freixanet, i amb Ben Morak, s'ha pogut descobrir finalment que aquesta noia és l'Evi.   

A mil quilòmetres de Catalunya, la seva família ha viscut tot aquest temps colpida per la pèrdua de la filla i per la negligència del sistema.   

tv3.cat/euforia   

Anar al contingut