Els informatius, el "Preguntes freqüents" i el "30 minuts", els més vistos del cap de setmana

TV3 va liderar l'audiència de divendres i dissabte, amb una quota de 16,7% i 13,9%, respectivament. Els informatius, el "Preguntes freqüents" i el "30 minuts", els més vistos del cap de setmana.

TV3 va ser la cadena més vista a Catalunya, divendres, registrant el tercer millor divendres de l'any, amb una quota del 16,7%, amb els telenotícies i el "Zona zàping" al capdavant.

Així mateix, dissabte, TV3 també va liderar l'audiència, amb una quota del 13,9%. Tres dels quatre espais més vistos del rànquing de dissabte van ser de la cadena, amb el "TN cap de setmana vespre", que presenten Ramon Pellicer i Cristina Riba, en primer lloc, amb una quota del 23,0% i 473.000 espectadors. El va seguir l'edició del migdia, amb 401.000 espectadors i una quota del 25,9%.

El quart lloc va ser per a "Preguntes freqüents", amb Cristina Puig, que va emetre una entrevista a Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya, abans de la sentència coneguda avui; una segona entrevista a Íñigo Errejón, impulsor de Més País i candidat a la presidència del govern espanyol; i una tercera entrevista, feta per primera vegada a David Budria i Clara Borrero, els dos detinguts de l'Operació Judes que van sortir en llibertat. Amb tot aquest contingut, el programa va fer una quota del 17,9% i el van veure 301.000 espectadors.

Els telenotícies i el "30 minuts", els espais més vistos de diumenge

Els tres programes més vistos de diumenge van ser les dues edicions del telenotícies cap de setmana, que van liderar la franja, i el "Zona zàping". En primer lloc, s'hi va situar el "TN cap de setmana vespre", amb 741.000 espectadors i una quota del 29,9%. I en segona posició, la del migdia, que va fer una quota del 26,8% i el van veure 430.000 espectadors.

El "30 minuts" titulat "Marihuana, made in Catalunya" va ser el tercer més vist del dia, amb una quota de l'14,4% i 351.000 espectadors.

(Font: Kantar, ind. 4 i +)

tv3.cat
#audiènciesTV3

Anar al contingut