"Els homes clàssics" editen el seu primer llibre inspirat en el programa de Catalunya Música

Avui, 4 de juny, a les 19.00, Albert Galceran i Pedro Pardo presenten a la llibreria Laie de Barcelona el primer llibre inspirat en el programa de Catalunya Música "Els homes clàssics".

"Els homes clàssics. El llibre 'La passió i la carn' i altres històries de la música" és el llibre que firmen conjuntament els dos experts en música del programa Albert Galceran i Pedro Pardo. Es tracta d'una obra publicada per Rosa dels Vents.

El llibre consta de 15 capítols basats en vivències de diferents compositors de diverses èpoques. Des del barroc fins a la música contemporània, totes les vivències estan basades en fets reals, i cada capítol va acompanyat d'una proposta d'audició per completar l'experiència cultural. Les audicions estan disponibles a Spotify: https://open.spotify.com/user/3stguv5if5z8wkkfsexdxsikl/playlist/22svQQmDbyond5HQ1RNIAv.

El pròleg del llibre "Els homes clàssics. El llibre 'La passió i la carn' i altres històries de la música" ha anat a càrrec Ricard Ustrell. Va ser el periodista qui va presentar al Pedro i a l'Albert quan presentava i dirigia "El suplement" de Catalunya Ràdio, i allà va néixer el projecte "Homes clàssics", que ha acabat sent un programa a Catalunya Música. Actualment encara es manté la secció a "El suplement", ara de la mà de Roger Escapa.

El llibre no només es presenta avui, també es presenta el 6 de juny, a les 19.00, a l'espai Orfeó de la Fundació Orfeó Lleidatà i 7 de juny, a les 18.30, a la biblioteca Clarà de Barcelona. Alhora, el 22 de juny, de 12.00 a 13.00, a la plaça de les Fonts d'Olesa de Montserrat es retransmetrà en directe una nova presentació del llibre al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, i a banda del Roger Escapa, en el programa hi participarà el periodista de TV3 Carles Prats, que és oient habitual del programa "Els homes clàssics" de Catalunya Música.

El 24 de juliol, a les 20.15, al Vinseum de Vilafranca del Penedès, hi haurà una altra presentació. A més, el 10 de juny, coincidint amb la conferència sobre Schubert que es farà al teatre L'Atlàntida de Vic, s'instal·larà un punt de venda de llibres. I el 15 de juny, coincidint amb el programa especial d'"El suplement" de Catalunya Ràdio al Gran Teatre del Liceu, s'instal·larà un punt de venda de llibres al vestíbul històric del teatre.

El programa "Els homes clàssics" s'emet el diumenge a les 22.00 a Catalunya Música i dins el programa "El suplement" de Catalunya Ràdio a les 12.00. 

catmusica.cat
facebook.com/catmusica
twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut