Els germans Green descobreixen la història dels seus avis a "Catalunya Experience"

Aquest dimecres, 5 d'octubre, a les 22.35, arriba el primer capítol de la segona temporada de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme, es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Katie i Barney Green, del Regne Unit

Els germans Green són néts de Nan i George Green, dos brigadistes britànics que ho van deixar tot per lluitar a favor de la República durant la Guerra Civil Espanyola. Vuitanta anys després, els germans Green visiten els espais que van recórrer els seus avis i, a més, descobreixen el lloc on va morir el soldat Green.

Aquest és el capítol més emocional de la temporada, en què Katie i Barney refan els passos dels seus avis per les Terres de l'Ebre, un territori molt lligat a la seva història i a la seva família. Durant el programa, visitaran Benifallet, Miravet, el celler de Gandesa o la cova de la Bisbal de Falset, on Nan Green va fer d'infermera.

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

 

 

 

 

 

Anar al contingut