Els Flaquer i els Torres fan intercanvi de parelles, a "La Riera"

Demà dimecres, a les 15.50, a TV3, en el capítol 1433 de "La Riera", els Flaquer i els Torres se citen per fer l'intercanvi de parelles. La nit no acabarà com s'esperaven. A més, en Lluís menteix a la policia quan l'interroguen .

La Rebeca interroga la Lídia. És una sessió tensa. Ella no només nega tenir cap relació amb l'intent d'assassinat d'en Claudi, sinó que s'esplaia malparlant dels Guitart i de la mala relació que tots plegats tenen entre ells.

Després la inspectora se'n va a interrogar en Lluís, que li assegura que la nit dels fets era a casa d'en Sergi. En Lluís menteix. Més tard, al Bonaboca, demana al seu germà que corrobori la seva coartada falsa.

La Nora està organitzant un "baby shower" al Bonaboca. Dubta de si convidar la Maribel i l'Imma li aconsella que no ho faci perquè hi haurà en Sergi i la trobada entre tots dos pot acabar arruïnant la festa.

Per la seva banda els Flaquer i els Torres se citen en un hotel per fer l'intercanvi de parelles. L'Albert, que no acaba de refiar-se de les seves capacitats, es pren un complement. Com a conseqüència d'això, la nit no acabarà com havien esperat.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut