Els Europeus de waterpolo de Barcelona, a Esport3

Demà comença a les Piscines Picornell de Barcelona el campionat d'Europa de seleccions de waterpolo. Es tracta d'un dels esdeveniments esportius de l'estiu, i tindrà un ampli seguiment per Esport3

Les Piscines Bernat Picornell, que van deixar imatges memorables als Jocs de Barcelona 92, als Mundials de Natació del 2013 o a la Final Six de Waterpolo que va guanyar l'Atlètic-Barceloneta el 2014, serà l'escenari d'uns Europeus que es disputaran des del dissabte 14 fins al diumenge 29 d'aquest mes.

16 equips masculins i 12 de femenins es disputaran durant 15 dies el ceptre continental i Esport3 hi serà cada dia amb dos partits en directe. Les retransmissions començaran a les 20.30 amb un dels millors partits de la jornada. Tot seguit, a les 22.00, es donarà el partit de la selecció espanyola.

Demà s'obrirà amb el França-Grècia femení a les 20.30. Tot seguit es retransmetrà la cerimònia inaugural. I a les 22.15, la selecció espanyola femenina, una de les candidates a l'or, debutarà contra la també potent Hongria.

Les transmissions seran de Xevi Bardolet i l'anàlisi, del campió olímpic de waterpolo, Jordi Sans.

esport3.cat

Anar al contingut