Els Estats Units i Noruega, noves parades de "Cases d'algú"

Demà, a les 22.35, TV3 estrena el cinquè programa de "Cases d'algú", presentat per Joan Maria Pou, en què el periodista recorre el món per descobrir històries de personatges anònims que han visitat Catalunya. Iowa i Bergen seran les ciutats on Joan Maria Pou trobarà els seus nous amfitrions.

Aquesta setmana Joan Maria Pou viatjarà fins a Iowa, als Estats Units. Allà el rebrà l'Andrea, una flautista amb un talent natural per a la música i amb una gran passió: els cérvols. També coneixerà la Nicole, una de les millors amigues de l'Andrea, també flautista i professora de música a la Universitat d'Iowa. Amb elles, en Pou visitarà un ranxo on coneixerà una parella d'amics molt peculiar: l'Ellen, una ensinistradora de cavalls demòcrata i anti-Trump, i el Matt, un cowboy republicà i ultraconservador que toca molt bé el piano.

I, a la segona part del programa, el presentador descobrirà què tenen en comú Maradona, Noruega i el rock-and-roll. Tot i que pugui semblar un acudit, aquests tres noms van tenir el seu moment. Ho explicarà en Rolv, guitarrista del grup de música "What Came From The Sea" i amfitrió d'en Pou a Bergen. En Rolv el portarà a un assaig del seu grup, el convidarà a sopar amb ells i junts veuran de prop els fiords noruecs.

El programa

"Cases d'algú" és el nou espai de TV3 que cada setmana descobrirà meravelloses històries de la mà de gent d'arreu del món, personatges anònims que li obriran les portes de casa seva per convertir-se en uns amfitrions molt especials durant dos dies.

No és cap programa de viatges. Més aviat és un intercanvi d'experiències, de costums, de diferents maneres d'entendre la vida. També descobrirà racons del món poc coneguts, però que representen una part imprescindible de les vides dels protagonistes.

"Cases d'algú", basat en el format belga "Be my guest", és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de DLO Producciones i Alça Manela.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut