DIMARTS

Els Estats Units des de dins a "Follow Garriga", el nou podcast que estrena avui Catalunya Ràdio

Avui, dimarts 22 de novembre, Catalunya Ràdio ha estrenat el podcast "Follow Garriga", on Francesc Garriga, corresponsal de l'emissora a Washington, recorre la geografia dels Estats Units i parla amb la seva gent, escoltant com són i com sonen. El primer capítol, titulat "Vivint d'esquena", tracta sobre la profunda divisió social al país i ja està disponible a la web i a l'app de l'emissora.

Francesc Garriga donarà a "Follow Garriga" la seva mirada personal sobre els Estats Units, més enllà del minut a minut de la informació. Se centrarà en l'estil de vida nord-americà i també tractarà temàtiques socials i qüestions polítiques, encara que de manera més àmplia del que és habitual, no tant d'actualitat.  

Serà una immersió en el dia a dia d'algú que viu als Estats Units, un país apassionant i enorme ple de coses curioses, interessants, boges i estranyes. La divisió política, el problema de les armes, el "show business" de l'esport... qualsevol temàtica té cabuda en un espai personal, reposat i curiós que permet entendre millor què hi passa al gegant nord-americà.  

El primer capítol, "Vivint d'esquena", descriu la profunda divisió social al país. Els nord-americans viuen i veuen la vida de forma diametralment oposada, i Francesc Garriga ho exemplifica a través d'anècdotes dels seus viatges abans de les eleccions passades, a Geòrgia i Michigan.  

Al podcast parla amb la presidenta local dels republicans en un petit comtat del nord d'Atlanta, que s'entrega sense dubtar-ho a les teories conspiratives. O descobreix la passió que genera Obama a Michigan i els temors dels americans per si guanya el partit opositor. 

Anar al contingut