Àlex Castells, comentarista del partit
Àlex Castells, comentarista del partit

Els equips femenins del Barça i el Reial Madrid afinen la posada a punt abans de veure's les cares diumenge, a Esport3

Diumenge, Esport 3 emetrà en directe el clàssic del futbol femení entre el Barça i el Reial Madrid. Abans, però, es podrà veure, demà, dimarts, a les 19.00, el partit que disputarà el Reial Madrid contra el Sant Teresa i, dijous, a les 16.00, el partit que disputarà el Barça amb l'Athletic Club.

 

Ja ha començat el compte enrere per al segon Barça-Reial Madrid de la lliga femenina de futbol. Diumenge es trobaran a l'estadi Johan Cruyff. Hi haurà deutes pendents. En el duel de la primera volta, el primer que disputaven aquests dos equips en la història de la Primera Iberdrola, les blaugranes no van tenir miraments i es van imposar per un contundent 0 a 4. Des d'aleshores, el conjunt blanc ha millorat força i, actualment, és el segon classificat del campionat, a cinc punts del Barça.

Esport3 oferirà la transmissió d'aquest partit diumenge que ve, a les 12.00, però també emetrà els dos compromisos previs en la lliga tant del Barça com del Madrid. En el cas del Reial Madrid, serà demà, dimarts, a les 19.00 i contra el modest Santa Teresa, que ocupa la zona descens. El Barça, per la seva part, se les haurà amb un històric en hores baixes, l'Athletic Club, dijous, a les 16.00.

Els tres partits seran transmesos per Esport3, amb els comentaris d'Àlex Castells i Mireia Vera.

esport3.cat

Sant Joan Despí, 25 de gener del 2021

Anar al contingut