Els matins
"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

Els efectes dels aiguats i el trasllat del dictador, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, continuarà molt pendent dels efectes dels últims aiguats que han afectat Catalunya. Es desplaçarà a les zones més afectades i conversarà amb Josep Andreu, alcalde de Montblanc.

Efectes de la llevantada

També se'n parlarà amb Joan Manel Vilaplana, geòleg, professor de riscos geològics i membre del RiskNat de la UB i de l'Observatori Geo Risk de Catalunya.

I s'aprofitarà la secció del programa sobre la crisi climàtica per saber com adaptar-se a un risc més gran d'inundacions.

El trasllat del dictador

Lídia Heredia entrevistarà Queralt Solé i Xavier Casals, doctors en Història Contemporània per la UB i la vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, amb motiu de l'exhumació de les restes de Franco.

A Carmen Calvo també se li preguntarà en quina situació es troba la relació entre Catalunya i Espanya després que Pedro Sánchez vingués a Barcelona després dels aldarulls postsentència i evités trobar-se amb el president català, Quim Torra.

El programa connectarà amb el Valle de los Caídos per seguir amb detall el procés del trasllat del fèretre del dictador al panteó familiar del cementiri d'El Pardo-Mingorrubio.

Un macrodispositiu, coordinat per la Presidència i la Vicepresidència del govern espanyol i envoltat de fortes mesures de seguretat.

I també se sabrà el ressò internacional que està tenint.

La taula d'"Els matins"

I tota l'actualitat del dia, analitzada amb Esther Vera, Ferran Espada i Àlex Salmon.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut