Els drets i els deures dels consumidors, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Dijous, 17 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà tertúlia amb Laia Bonet, professora de Dret Administratiu de la UPF i de Dret de la Comunicació la Blanquerna; Fernando Sánchez Costa, exdiputat del PPC, Isabel Vallet, exdiputada de la CUP; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat, i Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés.

A partir de les 10.00, "No hi ha drets" amb Iolanda Fresnillo, que parlarà del consum responsable, dels drets com a consumidors i dels deures com a persones.

A partir de les 10.30, "Paraula d'acadèmia" amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, que dissertarà sobre els noms propis.

A partir de les 11.00, "El galliner" amb Àlex Gorina, Alfons Gorina, Gemma Ruiz i Núria Marín. La secció inclourà l'entrevista a Pere Planella, director de l'obra "Afanys d'amor perduts", de William Shakespeare, i als actors Sara Espígul i Peter Vives. L'obra es representa a la sala petita del TNC, del 17 de gener al 24 de febrer.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio