DISSABTE, A LES 19.25

Els Dragons poden assegurar-se les semifinals de la Lliga Europea de Futbol Americà, a Esport3

Demà dissabte, 20 d'agost, a les 19.25, Esport3 emetrà el partit de la Lliga Europea de Futbol Americà entre els Barcelona Dragons i els Stuttgart Surge. Un partit transcendental que, en cas de victòria, pot assegurar la classificació per als play-off del conjunt català i, per tant, la seva condició de semifinalista.

Els Dragons són primers de la Conferència Sud amb set victòries i dues derrotes, mentre que els alemanys encara no coneixen la victòria a la Conferència Central. En cas de triomf sobre els Stuttgart Surge, l'equip que entrena Andrew Weidinger es classificarà matemàticament per als play-off i podrà centrar-se en les dues últimes jornades a buscar el factor camp en les semifinals.  

De moment, els altres dos líders de conferència, els Hamburg Sea Devils i els Vienna Vikings, tenen una victòria més que l'equip català i jugarien el primer partit de la posttemporada a casa. Dos conjunts que, precisament, seran els dos últim rivals dels Barcelona Dragons en la fase regular.  

En el partit de la primera volta jugat a Stuttgart, en la primera jornada de la competició, els Dragons es van endur la victòria amb molta claredat (9-38), després d'un segon període especialment inspirat des del punt de vista ofensiu (29-0).        

Els comentaris seran de Rafel Bagot i l'anàlisi tècnica, de Christian Llitjós. 

 

Anar al contingut