"Els dies que vindran", amb participació de TV3, guardonada al Festival Internacional de Cinema de Pristina

"Els dies que vindran", la pel·lícula dirigida per Carlos Marques-Marcet i amb participació de TV3, continua el seu camí internacional amb èxit. La ficció protagonitzada per David Verdaguer i Maria Rodríguez ha recollit dos premis en l'11a edició del Festival Internacional de Cinema de Pristina, a Kosovo, que s'ha celebrat del 16 al 21 de juliol: millor pel·lícula europea del Jurat de Mitjans i una menció especial per a la Zoe.

"Els dies que vindran", la pel·lícula amb participació de TV3 que va triomfar en la 22a edició del Festival de Màlaga, continua el seu pas per diversos festivals recollint premis i guardons.

El film, que explica l'experiència profundament transformadora de l'embaràs, va ser la gran triomfadora de la 22a edició del Festival de Màlaga, amb premis a la millor pel·lícula, millor direcció i millor actriu protagonista. També va recollir el premi al millor llargmetratge en la 12a edició del FIC-CAT, el Festival Internacional de Cinema Català Costa Daurada. Ara s'hi suma el premi a la millor pel·lícula europea del Jurat de Mitjans i una menció especial per a la Zoe al Festival Internacional de Cinema de Prishtina.

El Festival Internacional de Cinema de Pristina (PriFest) és un festival de llargmetratges situat al país més jove dels Balcans, Kosovo, concretament a la capital, Pristina. Va ser fundat el 2008, i enguany se celebra l'onzena edició.

La pel·lícula, que és el tercer llargmetratge de ficció del director Carlos Marques-Marcet i la primera pel·lícula per al cinema de Maria Rodríguez Soto com a protagonista, es va estrenar mundialment al Festival Internacional de Cine de Rotterdam.

Sinopsi:

La Vir (Maria Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan esperant un fill. Durant nou mesos se seguirà l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l'embaràs creixen.

El llargmetratge, protagonitzat per David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto, presenta un relat minuciós d'aquests nou mesos, utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes. La pel·lícula, una crònica ficcionada de l'embaràs de la parella, explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.

Fitxa:

Direcció: Carlos Marques-Marcet
Guió: Clara Roquet, Coral Cruz i Carlos Marques-Marcet
Producció: Sergi Moreno, María Zamora, Tono Folguera i Stefan Schmitz
Direcció de fotografia: Álex García
Música: Maria Arnal i Marcel Bagés
Muntatge: Óscar de Gispert Zegrí, Ana Pfaff, Carlos Marques-Marcet
Repartiment: David Verdaguer, Maria Rodríguez Soto

"Els dies que vindran" està produïda per Lastor Media i Avalon P.C., amb el suport del ICAA, l'ICEC, i la participació de Movistar+ i TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut