Dijous, a les 22.05

Els del "Polònia" també volen ser reis

Demà, dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia" presentarà "Monàrquicament", la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola. I el rei Joan Carles (Toni Albà) protagonitzarà el musical de la setmana amb la cançó "Jo vull ser rei" del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita.

Després del Barçagate, Bartomeu (Pep Plaza) sorprendrà a ritme de la cançó de Doraemon i es descobrirà qui té realment la butxaca màgica. Mentrestant, els candidats a la presidència del Barça visitaran el "Polònia" abans de les eleccions.

Es descobrirà com seria el Parlament de Catalunya segons  qui el presidís. I des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revelarà la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom.

Mentrestant des de la CUP, Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès.

També a La Moncloa Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) es reparteixen els jutges del Consell General del Poder Judicial i intenten adjudicar els de la dreta i els de l'esquerra com si juguessin al Tetris.

Augmenten els casos de barcelonins que durant el cap de setmana se salten el confinament comarcal per escapar-se a segones residències. Els Mossos d'Esquadra, però, han desenvolupat una tècnica per detectar-los.

Finalment, l'actriu Victòria Abril (Mireia Portas) interromprà la roda de premsa de Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé (Pep Plaza). Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), cansat de la bogeria dels seus actors, intentarà crear un nou elenc amb els polítics catalans.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut