"Coolhunters" torna a TV3 amb el primer capítol dedicat a la cuina.
"Coolhunters" torna a TV3 amb el primer capítol dedicat a la cuina.
Dimarts, a les 22.05

Els "Coolhunters" tornen aquest estiu a caçar tendències, a TV3

A partir de demà, dimarts 11 d'agost, a les 22.05, tornen els caçadors de tendències més implacables de TV3, els "Coolhunters". Una producció de TV3 en col·laboració amb Mediapro en què Patrick Urbano i Serapi Soler investigaran, amb un estil sarcàstic i peculiar, les modes que més ho peten. I està tan i tan de moda saber cuinar, que la segona temporada de "Coolhunters" havia d'estrenar-se parlant dels grans plaers del paladar.

"Coolhunters" és el programa d'humor que explica les modes que ens envolten. Cada capítol investiga, amb un estil sarcàstic i molt peculiar, quines tendències ho estan petant.

La primera temporada de "Coolhunters" va complir el seu objectiu: fer un programa d'humor i tendències fresc i lleuger. Però el temps passa. La gent es fa gran. "Coolhunters", també. De fet, fins i tot el Serapi diu que ha madurat una mica.

La segona temporada de "Coolhunters" vol explicar com són els catalans i les catalanes a través de les coses que els agrada fer. Ja no es parlarà de tendències concretes que afecten grups reduïts de gent, com els "escape rooms" i la cervesa artesana, sinó de grans temes que englobin diverses tendències. Així, es busca connectar amb un públic més ampli. Què està de moda en el món de la cuina? I en el dels esports? I en el del sexe? Tot s'explicarà en la segona temporada del programa amb més profunditat, amb més temps, amb més Serapi i amb una família dels "Coolhunters" que també creix.

Aquesta temporada s'abordarà el món de la cuina, la moda, el sexe, els esports i també el fet de tenir fills i de viure la tercera edat. Per això, el presentador Serapi Soler (que també és el director, juntament amb Patrick Urbano) recorrerà la Catalunya que s'amaga darrere de les coses que ho peten tant.

A més, a cada programa, Patrick Urbano descol·locarà personatges públics coneguts a la secció "Periodisme extrem". I la Maria Cinta, la redactora sènior de "Coolhunters", explicarà "Tendències d'abans", quines eren les modes a la seva època. L'equip el completa el muntador, Pol Mallafré, que jugarà amb el contingut del programa.

"Coolhunters" també incorpora esquetxos de redacció sorprenents que hi aporten una dinàmica diferent i d'autocrítica, en què els personatges són capaços de riure's d'ells mateixos i en què apareixeran, per sorpresa, algunes de les personalitats més conegudes de Catalunya.

 

El primer capítol: la cuina

Està tan i tan de moda saber cuinar que la segona temporada de "Coolhunters" havia d'estrenar-se parlant dels grans plaers del paladar. L'únic problema és que el Serapi es creu un gran cuiner i ningú s'atreveix a dir-li que no en té ni idea. Amb tot, el Serapi tindrà oportunitats per aprendre, com quan visiti el restaurant de l'Ada Parellada per aprendre, entre d'altres, a fregir pells de patata, o com quan vagi al Disfrutar, restaurant que té dues estrelles Michelin.

En aquest capítol dedicat a la cuina, també hi surt en Marc Ribas, perquè el Patrick està convençut que no és el mateix ser un gran cuiner que ser un cuiner dels que surten per la tele.

 

#CoolhuntersTV3

tv3.cat/coolhunters

instagram.com/coolhunterstv3/

 

Anar al contingut