El programa "InfoK", en l'especial Dia de les Dones
El programa "InfoK", en l'especial Dia de les Dones

Els continguts del Super3 superen al març els 2 milions de reproduccions de vídeo

Aquest mes de març, el Super3 ha registrat la millor dada de consum digital des del juny de l'any passat. En total, els continguts del canal han tingut més de 2 milions de reproduccions de vídeo. I a aquesta xifra cal afegir-hi un milió més de visionats a través de YouTube. Destaquen, especialment, les audiències digitals dels espais "InfoK", "Mic" i "Efecte wow".

Els continguts del Super3 han tingut 2.024.000 reproduccions de vídeo aquest mes de març, una xifra que suposa la millor dada des del juny del 2020. Més de la meitat d'aquestes reproduccions s'han fet a través de televisors connectats. A banda, el Super3 ha registrat també 1.200.000 reproduccions de vídeo al seu canal de YouTube.

El programa "InfoK" ha estat l'espai amb més audiència, amb 60.000 usuaris únics i més de 200.000 reproduccions. L'especial del Dia de les Dones, del 8 de març, és el vídeo del Super3 que han vist més usuaris únics, 9.500.

Per la seva banda, l'espai "Mic" lidera les xifres de reproduccions. Aquest mes de març ha tingut més de 500.000 reproduccions, la millor dada des del març del 2019.

"La cançó del cargol" és el vídeo del Super3 que ha tingut més reproduccions, amb prop de 53.000.

Així mateix, cal destacar l'audiència digital del nou programa "Efecte wow", amb Dani Jiménez al capdavant, que, en només dues setmanes, ja s'ha col·locat entre els 10 espais més vistos a les plataformes digitals del Super3.

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut