El rusc de "Nexes", amb els testimonis que participen al programa.
El rusc de "Nexes", amb els testimonis que participen al programa.
Dimecres, a les 22.05

Els cent testimonis de "Nexes" compartiran experiències sobre "divertir-se" amb Mònica Terribas i Jordi Basté, demà a TV3

Demà, a les 22.05, TV3 emet el programa "Nexes", dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté, que aquesta setmana està dedicat al verb "divertir-se". Un altre dimecres, fugint de convencions i prejudicis, cent persones es plantejaran com ens divertim i compartiran les seves experiències al rusc del programa.

"Divertir-se" és el verb que centrarà el novè capítol de "Nexes", amb Jordi Basté i Mònica Terribas, que plantejaran tot un seguit de preguntes als testimonis del programa: I tu, ets divertit o avorrit? Com et diverteixes? Amb el risc? Passant por? Sortint de festa? Jugant en equip? Fent sexe? Et diverteixes a la feina? Et fa gràcia veure algú que ensopega o la pifia? Podem riure de tot i amb tot o hi ha límits que no podem passar?

Amb les respostes a aquestes qüestions, "Nexes" coneixerà històries humanes que ens connectaran a través de l'acció de divertir-se, que interpel·larà els cent testimonis situats al rusc i l'audiència del programa. Durant el "talk show", de 90 minuts, es van descobrint un munt d'experiències diferents en un plató que es va adaptant als continguts de cada història, amb la llum i les projeccions com a elements essencials per a la creació dels espais.

Com cada dimecres, el programa s'emetrà des del plató de Fira de Barcelona, amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. En aquest gran format d'entreteniment, Basté i Terribas descobreixen les connexions internes de les històries, les contradiccions, els conflictes i, sobretot, les raons que motiven les nostres accions. Amb la suma d'experiències de cent testimonis, el programa vol divertir, emocionar, sorprendre i convertir-se en el mirall de qui som, amb l'objectiu de mostrar una visió renovada de la societat catalana en tota la seva diversitat i complexitat.

 

tv3.cat/nexes

twitter.com/NexesTV3

instagram.com/NexesTV3

facebook.com/NexesTV3

 

#NexesTV3

Anar al contingut