els catarres
Dissabte, a les 9.00, al Super3

Els Catarres visiten el programa de cuina "Manduka"

Demà, dissabte 14 de desembre, a les 9.00, el canal Super3 emet el tretzè capítol de "Manduka", en què la xef Paula Alós i els membres del grup de música Els Catarres cuinaran mandonguilles de mar.

Els Catarres deuen ser tan bons cuiners com músics? Ja us avancem que no... però, a l'hora de divertir-se, no els guanya ningú! En aquest nou episodi de "Manduka", es faran mandonguilles de peix i s'aprendrà a pelar ceba sense plorar i a pelar alls ballant, i es que es cuinaran les mandonguilles de peix al ritme de la música d'Els Catarres. Es descobrirà entre riures que són millors fent música que cuinant. A la secció "Food trucs" s'aprendrà a pelar un all al ritme del "maraca style" i a pelar cebes sense plorar. També s'intentarà esbrinar per a què serveix un altre "gadget" japonès molt friqui. I es trobarà utilitat a les peles dels festucs un cop menjats: se'n farà un collaret!

"Manduka"

L'objectiu del programa és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I, per fer-ho, es plantejarà la cuina com un joc. Amb un to entretingut, l'espai trencarà el mite que diu que "amb el menjar no s'hi juga", ja que a "Manduka" tothom hi jugarà molt.

Al capdavant de la cuina de "Manduka" hi ha la jove xef Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Junior". Al seu costat hi ha el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat a sota de casa la Paula i on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d'animacions en 3D i amb la veu de l'imitador i doblador Oriol Cruz.

La base de "Manduka" serà l'entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb l'ús d'una gran varietat d'ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Seran propostes molt saludables, amb una gran presència de fruites i verdures i una àmplia varietat de proteïnes, que deixaran de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

"Manduka" parteix d'una idea original d'Òscar Nogueira, que també n'és el director, i és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa ha estat creada per Marc Parrot i la interpreta la Paula.

A partir del 23 de desembre, el programa s'emetrà de dilluns a divendres per TV3, abans del "TN comarques".

super3.cat
facebook.com/clubsuper3
Anar al contingut