Dissabte, a les 13.50

Els Catarres, al top 1 del "Zona zàping"

Demà, dissabte, a les 13.50, abans del "TN migdia", Els Catarres, el grup de pop-folk, anima els seguidors del "Zona zàping" a aprofitar l'estiu i fer totes les bestieses que se'ls acudeixin amb la seva cançó "Animals", al top 1 del programa.

Aquest estiu, col·laboraran amb el "Zona zàping" dos streamers catalans coneguts per la seva trajectòria en canals a YouTube o Instagram, on tenen milers de seguidors creant contingut en català. Pol Gise i Laura Grau es converteixen en els presentadors oficiosos del programa, i es capbussen en el món del "No te la fotis", en les imatges que envien els seguidors del programa, i faran un esforç per reinterpretar les situacions que hi apareixen, posant l'atenció en allò en què pocs s'haurien fixat i analitzant alguns vídeos des d'un vessant de vegades surrealista, però sempre amb la intenció de provocar un somriure.  

A més, el programa ha fet una selecció de les millors imatges, els vídeos més divertits i els més virals apareguts a "Zona zàping" aquest any. Tot regat, com sempre, amb un seguit d'ensopegades i patacades d'arreu del món. 

Anar al contingut