Laura Rosel, directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"
Laura Rosel, directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"
DIVENDRES, A LES 10.00

Els càstings d'"Eufòria", a "El matí de Catalunya Ràdio" des de la Fira de Montjuïc

Demà divendres, 2 de desembre, de 10.00 a 13.00, "El matí de Catalunya Ràdio" i "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" s'emetran en directe des de la Fira de Montjuïc per viure en directe els càstings d'"Eufòria". L'espai inclourà entrevistes a Tono Hernàndez, director d'"Eufòria"; al guionista i subdirector Enric Esteban, que presentarà el llibre "Eufòria. Perseguim un somni"; a Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició i que demà publica el single "Et deixo la mà"; i a diversos dels nous aspirants a formar part del concurs.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" en el tram final, descriuran demà tot l'ambient dels càstings d'"Eufòria" des de la Fira de Montjuïc. A partir de les 10.10, Xavier Pérez Esquerdo conversarà amb alguns dels aspirants a formar part de la nova temporada del concurs des de la cua d'accés.  

Tot seguit, Laura Rosel saludarà Tono Hernàndez, director d'"Eufòria", i conversarà amb Mariona Escoda, que presentarà "Et deixo la mà", primer avançament d'un disc que veurà la llum el mes de març. També explicarà la seva incorporació al repartiment de l'espectacle "El petit príncep. El musical" a la Sala Paral·lel 62. Per la seva banda, Enric Esteban, guionista i subdirector d'"Eufòria", introduirà el llibre: "Eufòria. Perseguim un somni" (Rosa dels Vents). 

A les 10.40, Xavier Pérez Esquerdo i els aspirants passaran en directe la prova de cant. El jurat, format per Dani Anglès, director musical d'"Eufòria", i Mapi Rodríguez, directora de Càsting del programa, donaran a conèixer el veredicte en directe. A més, Laura Rosel conversarà amb Paula Malia, la nova coach d'interpretació, i amb dos exconcursants. 

I, a les 11.10, Xavier Pérez Esquerdo i els aspirants passaran pel photocall de la Fira per saber si han estat escollits o no per a les gales finals de selecció. Tono Hernàndez n'explicarà tots els detalls. 

El programa també comptarà amb seccions habituals com la de Lluís Gavaldà, que estirarà el seu fil invisible per descobrir veus extraordinàries que no passarien un càsting, o el concurs "Entre tots no en fem un", just abans d'encetar "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio". 

Quim Morales, Joel Díaz, Charlie Pee, Xavier Pérez Esquerdo i Jordi Ramoneda també posaran el focus en els càstings d'"Eufòria". Xavier Pérez Esquerdo, amb més converses amb els participants, i Joel Díaz, amb una versió de la cançó "Gloria" d'Umberto Tozzi  per dedicar-la al concurs. "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio" també revelarà quants participants s'han apuntat al càsting i preguntarà als oients a quins càstings han participat.

Jordi Ramoneda farà la secció "Boulevard Ramoneda", on repassarà ofertes estrambòtiques de Wallapop; i, com cada divendres, Charlie Pee dedicarà "A última hora" al tema que hagi escollit l'audiència pel Twitter del programa. 

 

Anar al contingut