Una imatge de la primera part d'un programa dedica als castells de gamma alta
Una imatge de la primera part d'un programa dedica als castells de gamma alta

El millor de la temporada (I), a "Obrint plaça"

Demà, dissabte 23 de novembre, a les 13.55, TV3 emetrà un altre episodi d'"Obrint plaça", el programa presentat per Biel Duran i Aina Mallol, que acosta el món dels castells al gran públic. En el capítol d'aquest dissabte, el dinovè, el programa serà la primera part d'un resum dels millors moments de l''"Obrint plaça" d'aquesta temporada.

Els presentadors Aina Mallol i Biel Duran, juntament amb l'actor i casteller David Bagés, repassaran alguns dels moments més destacats de la primera temporada d'"Obrint plaça".

El programa recordarà la conversa del Biel amb la psicòloga Arantxa Coca sobre la quantitat de relacions sentimentals que sorgeixen al món casteller. També recuperarà el concert privat que va oferir el compositor Albert Guinovart a l'Aina. I es recuperaran les reflexions sobre el lideratge del casteller David Miret i sobre l'èxit i el fracàs del filòsof Nemrod Carrasco.

El programa tancarà aquest primer capítol de resum amb un dels moments estel·lars viscuts al programa: el pònting de l'Aina.

"Obrint plaça" s'emet cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, TV3 oferirà un resum de les actuacions de les sis diades més importants, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3.cat
tv3/obrintplaca
Anar al contingut