Mònica Terribas
Mònica Terribas
Dimarts

Els casals i les colònies d'estiu, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" continuarà el seguiment de la crisi del coronavirus amb l'entrevista amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic. I, en el consultori, es parlarà dels casals i les colònies d'estiu.

A partir de les 08.53, la tertúlia, amb José Antich, periodista i director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Neus Tomàs, directora adjunta del Diario.es, i Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global.

A les 10.08, el consultori sobre els casals i les colònies d'estiu amb Mònica del Monte, gerent del departament de colònies de Rosa dels Vents; Albert Riu, director d'Acció Comunitària de la Fundació Pere Tarrés; Carles Xifra, director d'Innovació i Continguts de Fundesplai; Laia Girós, directora general de Joventut, i Joel Burch, secretari i administrador de Minyons Escoltes i Guies.

Després, a les 11.08, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, director i presentador del programa de Catalunya Ràdio "Generació Digital"; Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació; Genís Roca,  soci director a RocaSalvatella.com, i Mariola Dinarés, presentadora del programa de CR "Popap".

Per acabar, a les11.43, "Músiques confinades" i a les 11.50, "Time out", amb Carme Lluveras.

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut