Dissabte, 10.50

"Els Ballo, uns referents" i "Innovar pel bé comú", dissabte a "Tot un món"

"Tot un món", l'espai de Televisió de Catalunya sobre la diversitat cultural i la immigració, s'acosta a les persones arribades d'arreu del món per saber què fan, quina ha estat i és la seva aportació a la societat catalana des que viuen aquí. Per conèixer els seus somnis, els projectes que tenen i per descobrir com s'han materialitzat en uns estudis, una feina o en un negoci. S'acosta a les vides d'emprenedors, estudiants, creadors i artistes per veure què creen, on treballen i com tiren endavant una iniciativa personal o participen en un projecte col·lectiu. A través de les històries dels protagonistes de "Tot un món", el programa descobrirà l'arrelament de les persones que han immigrat a Catalunya i que ja formen part del teixit social i cultural català.





Aquest dissabte, 11 de març, a les 10.50, a "Tot un món", les històries de la Diara i el Hussein Ballo i de la Francesca Bria.

"Els Ballo, uns referents"

La Diara i el seu pare, el Hussein Ballo, van protagonitzar una de les xerrades de l'associació Black Barcelona sobre els referents dels afrodescendents barcelonins. Ells tiren endavant la seva sastreria al Poble-sec, i la Diara reivindica amb força que la societat ha de deixar de fer sentir diferents les persones com ella, afrodescedent nascuda a Barcelona.

"Innovar pel bé comú"

Francesca Bria és la nova comissionada de Tecnologia i Innovació Digital de l'Ajuntament de Barcelona. Formada a Itàlia, ha treballat a Londres i Brussel·les i des de la seva nova responsabilitat pretén democratitzar l'economia digital, i és per això que dona suport als projectes Barcelona Decidim i X-net, per tal de passar d'una Smart City privatista a una Smart City més democràtica.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 10 de març del 2017
Anar al contingut