Els avis i les àvies, protagonistes dels espais "Una mà de contes" i "InfoK", del canal Super3

Aquests dies en què avis i àvies no poden visitar o rebre la visita dels seus nets i netes, el canal Super3 els vol retre un petit homenatge. Per això, el programa "Una mà de contes" ha estrenat al seu web una col·lecció d'històries protagonitzades per àvies i avis. I l'informatiu "InfoK" ha posat en marxa "El challenge dels avis", una nova proposta de participació en què els súpers han d'enviar missatges als seus avis a través del programa.

El canal Super3, tant a través de la programació televisiva com del seu web, continua incorporant nous continguts per acompanyar els súpers aquests dies en què han de ser a casa. Ara, el Super3 ha posat en marxa dues propostes en què els avis i les àvies són les protagonistes, juntament amb els seus nets i netes.

L'informatiu "InfoK" s'ha sumat a aquest homenatge i ha posat en marxa "El challenge dels avis" per demanar als súpers que enviïn missatges als seus avis i àvies a través del programa. En dos dies, ja se n'han rebut un centenar que es podran veure al web del programa.

Per la seva banda, l'espai web del programa "Una mà de contes" ha estrenat la col·lecció d'històries "Estimem els avis", protagonitzades per avis i àvies. És una selecció de tretze capítols en què avis o àvies apareixen com a protagonistes o com a personatges secundaris i intervenen directament en la resolució de la trama narrativa. Immersos en les seves aventures, el herois dels contes, de vegades reben l'ajut d'algú que amb més calma i experiència els indica el camí per arribar a bon port. D'aquesta manera, es mostra la importància de la figura dels avis, que donen consells savis i que fa que ningú oblidi qui és i d'on ve.

Els contes d'aquesta col·lecció són "Això es massa, Josep", "I tu, com ho dius, Eulàlia?" i "Si no hi ha feina no hi ha menjar", on avis i àvies ensenyen el gust per la feina ben feta; "L'enigma de l'avi Ernest" i "El secret de la capsa de sabates", en què els avis ens inicien en els misteris de la vida; "La Caputxeta vermella", "El pont del diable" i "La llibreta de l'avi Celestí", amb avis protectors que cuiden a tothom; "La capsa de les paraules" i "El bagul dels records", on els avis ens recorden qui som; i "L'àvia Pepa i el refredat" i "El somni de la Salomé", en què els avis ensenyen a estimar els altres.

(Enllaç a la col·lecció "Estimem els avis": https://www.ccma.cat/tv3/super3/estimem-els-avis/coleccio/15290/)

Aquesta proposta d'"Una mà de contes" s'uneix a l'acció de participació "Des de la finestra", una campanya a través del taller de dibuix del web del programa, en què nens i nenes poden fer petites animacions per mostrar com passen el temps de confinament a casa.

L'espai "Una mà de contes" és un dels programes que més ha crescut aquests dies en consum digital. La setmana passada, primera de confinament, va ser el desè programa més vist de la CCMA en digital, amb una xifra rècord de 42.000 reproduccions. Durant aquests dies, el nombre d'usuaris s'ha incrementat un 474% i el nombre de reproduccions del programa un 430%.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3

 

#HoPassemJunts

 

 

Anar al contingut