Dimarts, a les 22.05

Els animals i l'esport, doble ració de "Coolhunters"

Demà dimarts, a les 22.05, s'estrenen els dos últims capítols dels caçadors de tendències més implacables de TV3, els "Coolhunters". Una producció de TV3 en col·laboració amb Mediapro en què Patrick Urbano i Serapi Soler investiguen, amb un estil sarcàstic i peculiar, les modes que més ho peten.

El primer capítol se centrarà en els animals i és que sí, estan molt de moda, però al Serapi no l'apassionen. I en Patrick s'enfrontarà a una actriu de "Polònia", Agnès Busquets. I després, a continuació, el món de l'esport. Hi ha possibilitats que el Serapi acabi lesionat.

Els animals

Sí, els animals fan molta companyia i n'hi ha per a tots els gustos. De fet, el Serapi no té gaire estima ni a gossos ni a gats, ni a res que no sigui ell mateix, és clar. Amb tot, investigant tendències, descobrirà la moda que els animals tinguin xarxes socials. Així, coneixerà l'Eddie, un gos que ho peta a Instagram amb els seus més de 20.000 seguidors.

També es descobrirà la cara fosca dels animals exòtics i, al final del programa, el Serapi haurà de convertir-se en ramader i demostrar que pot cuidar animals i donar-los tot el seu amor. Per la seva banda, en Patrick se les haurà amb l'actriu del "Polònia", Agnès Busquets, una amant dels animals... o això diu.

L'esport

En aquest capítol de "Coolhunters" dedicat al món de l'esport, Cristina Puig, la presentadora de "Preguntes freqüents", passarà pel "Periodisme extrem". Diuen que l'esport és salut i tenen raó, però en el cas del Serapi l'esport és sinònim de patir i això ens agrada. Buscant entre les tendències esportives actuals, en Serapi voldrà aprendre Krav Maga, l'art marcial del moment. També intentarà enfilar-se en una barra i fer acrobàcies com un professional del pole dance. I finalment acabarà suant la samarreta en un partit de futbol que enfrontarà els integrants de l'equip del programa en un final èpic. Què passarà? Amb tot el que s'ha dit queda clar que el Serapi, aquesta setmana, pot acabar lesionat.

La segona temporada

"Coolhunters" és el programa d'humor que explica les modes que ens envolten. Cada capítol investiga, amb un estil sarcàstic i molt peculiar, quines tendències ho estan petant.

La primera temporada de "Coolhunters" va complir el seu objectiu: fer un programa d'humor i tendències fresc i lleuger. Però el temps passa. La gent es fa gran. "Coolhunters" també. De fet, fins i tot el Serapi diu que ha madurat una mica.

La segona temporada de "Coolhunters" vol explicar com són els catalans i les catalanes a través de les coses que els agrada fer. Ja no es parlarà de tendències concretes que afecten grups reduïts de gent, com els "escape rooms" i la cervesa artesana, sinó de grans temes que englobin diverses tendències. Així, es busca connectar amb un públic més ampli. Què està de moda en el món de la cuina? I en el dels esports? I en el del sexe? Tot s'explicarà en la segona temporada del programa amb més profunditat, amb més temps, amb més Serapi i amb una família dels "Coolhunters" que també creix.

Aquesta temporada s'abordarà el món de la cuina, la moda, el sexe, els esports i també el fet de tenir fills i de viure la tercera edat. Per això, el presentador Serapi Soler (que també és el director, juntament amb Patrick Urbano), recorrerà la Catalunya que s'amaga darrere de les coses que ho peten tant.

A més, a cada programa, Patrick Urbano descol·locarà personatges públics coneguts a la secció "Periodisme extrem". I la Maria Cinta, la redactora sènior de "Coolhunters", explicarà "Tendències d'abans", quines eren les modes a la seva època. L'equip el completa el muntador, Pol Mallafré, que jugarà amb el contingut del programa.

"Coolhunters" també incorpora esquetxos de redacció sorprenents que hi aporten una dinàmica diferent i d'autocrítica, en què els personatges són capaços de riure's d'ells mateixos i en què apareixeran, per sorpresa, algunes de les personalitats més conegudes de Catalunya.

#CoolhuntersTV3

tv3.cat/coolhunters

instagram.com/coolhunterstv3/

Anar al contingut