El presentador Pau Ferran
El presentador Pau Ferran

Els animals cavernícoles i els punxosos, aquest cap de setmana, a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals que viuen en coves i els punxosos. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al Super3

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana estan centrats en els animals escaladors i els cavernícoles. Els cavernícoles viuen en coves i els punxosos van carregats de punxes.

Els cavernícoles (dissabte 4, a les 20.30)

Hi ha molts animals que viuen amagats en coves. Avui s'observarà com viuen. Coves sota terra, coves a les roques, coves als arbres i, fins i tot, coves marítimes on viuen animals tan diferents com els pingüins, les morenes, els ossos, els talps, les llagostes, els pigots o les marmotes. Al concurs es revelarà una curiositat sobre les abelles; al rànquing es repassaran els felins més grossos del planeta, i a la secció de l'animal desaparegut s'observarà l'andrewsarchus, el mamífer terrestre més gros que ha existit mai.

Els punxosos (diumenge 5, a les 20.30)

El "Kukurota" d'avui va carregat de punxes, igual que els seus animals protagonistes. De la mà dels eriçons de mar, els coralls, els peixos escorpí, les llagostes, els fasmidis, els tenrecs, els equidnes, els ratolins punxosos i uns quants llangardaixos, es descobrirà que les punxes són un mètode molt eficaç per protegir-se. Al concurs s'hi revelarà alguna cosa nova sobre les papallones, al rànquing es repassarà els animals que tenen la llengua més llarga del món, i a la secció de l'animal desaparegut coneixerà el sarcosuchus: el cocodril més gros que ha existit mai.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut