Dissabte, a les 13.45

Els Amics de Manel debuten al Top 1 de "Zona zàping"

Dissabte, a les 13.45, abans del "Telenotícies migdia", "Zona zàping" comptarà amb la participació d'un nou grup anomenat Els Amics de Manel, que debuten al Top 1 sense demanar permís, amb el seu optimista tema "Per ser feliç". A més, "Zona zàping" s'estrena en exclusiva a la plataforma TV3alacarta, els divendres a partir de les 20.00.

Al "No te la fotis" els espectadors del programa han compartit les seves gravacions més variades i originals: des de cistelles impossibles i inversemblants, passant per les habituals patacades sobre bicicletes, patins i patinets, fins a les típiques relliscades sobre la neu i el gel. I també un jove ballarí de breakdance amb un estil particular.

El protagonisme de la setmana continua per a Novak Djokovic i la seva deportació d'Austràlia, que ha provocat encara més bromes i paròdies, com la que el compara amb l'extorero Jesulín de Ubrique, amb qui té una retirada.

Aquesta setmana no ha estat gaire bona per als reporters de carrer. S'han vist lipotímies i, fins i tot, algun atropellament en directe. També es podrà conèixer en Mateo, un nen de 8 anys molt afectat per la vacuna de la covid.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut