"Col·lapse"
Dissabte, "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Els Amics de les Arts; Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué, a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà el grup Els Amics de les Arts, que acaben d'anunciar el seu pròxim disc i que fins i tot han començat a vendre les entrades dels concerts de la seva pròxima gira.

Ricard Ustrell també comentarà amb Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué la imminent estrena del seu primer musical, "Pares normals", amb direcció de Sergi Belbel.

Una altra de les estrelles de dissabte serà el Tomàtic, que tornarà als estudis de TV3. Visitarà el "Col·lapse" Ferran Albiol, l'encarregat de donar vida al mític personatge del Club Super3.L'eix central del programa d'aquesta setmana serà el procés de fer-se gran. Per això mateix, dissabte conversaran amb Ustrell la cantant Karina i l'actriu Julieta Serrano. Les dues passaran pel "Col·lapse" per parlar de les seves trajectòries i de com veuen el moment actual de la música i la interpretació respectivament. La col·laboradora del programa Inés Hernand també analitzarà els canvis socials en la visió de les persones grans.

Ustrell també entrevistarà Francisco Vera, l'activista climàtic de 12 anys que està participant en la cimera del clima d'Egipte. Vera és assessor infantil del Comitè dels Nens de l'ONU i s'ha reunit aquests dies amb diversos líders polítics, als quals ha entregat la "Declaració conjunta per la ecoesperança", un document subscrit per més de 3.000 nens i nenes de tot el món.

També visitarà el refugi dels dissabtes Dani Macaco, que acaba de publicar el seu desè àlbum, "Vuélame el corazón", en el qual col·laboren artistes com Estopa, Leiva, Fuel Fandango o Tanxugueiras, entre d'altres.

"Col·lapse" comptarà una setmana més amb els comentaris de Sergi Pàmies, el coach del programa, que en aquesta ocasió abordarà les tècniques de motivació.

tv3.cat/collapse

#Col·lapseTV3

Anar al contingut