Els "Amics de La Marató de TV3", divulgadors en l'espai digital

Aquest any s'ha creat la figura dels "Amics de La Marató de TV3". Uns usuaris, entitats o empreses que es donen d'alta en un formulari per fer d'altaveu i divulgar La Marató en l'espai digital. Són els "voluntaris digitals" de La Marató.

 

Amb els "Amics de La Marató" es podran acostar a les noves generacions i aprofitar les possibilitats de difusió que ofereix la xarxa i les xarxes socials, i mobilitzar nous usuaris i espectadors. Els proporcionaran material gràfic, continguts i informació perquè ajudin a difondre "La Marató" a través de les seves webs i de les xarxes socials.

Va dirigit a persones actives en el món digital, persones que prefereixen una participació des de la "distància" i persones que volen ser-ne voluntàries però que s'han quedat sense plaça. Però també a empreses i associacions que tenen una presència activa en el món digital i que volen associar la seva marca als valors intrínsecs de "La Marató". En definitiva, persones i marques implicades i disposades a compartir els seus valors i les seves competències digitals.

Tots aquells que hi estiguin interessats s'han de donar d'alta al web de La Marató, des del destacat d'"Amics de La Marató". Una vegada fet això, se'ls facilitarà un media kit de La Marató per vestir la seva web o la seva presència a les xarxes socials; imatges de la campanya de sensibilització, cartell i espot, i pastilles de xarxes per fer comunicacions, i també se'ls farà arribar informació i comunicacions per anticipar-los cada acció.

Se'ls demana que ajudin a difondre La Marató amb els materials que se'ls proporciona i també amb els que puguin generar ells mateixos.

tv3.cat/marato

Anar al contingut