Dijous, a les 22.05

Els aldarulls també arriben a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia" pararà especial atenció als aldarulls de l'última setmana.

Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) negociaran qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'"I'll be there for you", la mítica cançó de la sèrie "Friends". 

També es podrà saber com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset (David Olivares), que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions.

I el programa estrenarà un personatge nou: el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, (Fermí Fernàndez), que mirarà de defensar els Mossos d'Esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat.

On també hi ha aldarulls és a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) descobriran Pablo Echenique (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa, i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) increpant la policia des d'una barricada. 

Després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas (David Marcé) suplicarà tornar a Junts per Catalunya.

I el "Polònia" acompanyarà Pablo Casado (David Marcé) a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixaran l'edifici del carrer Génova.

Salvador Illa (Queco Novell), en veure que no aconseguirà ser president, intentarà recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta (Jordi Soriano) no pensar deixar anar.

I què se'n farà de les restes de Ciutadans? A "Qui en dona més?", es viurà en directe la subhasta dels objectes més preuats del partit.

Finalment, a la CUP, David Fernández (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) intentaran destruir la clau de la governabilitat. Una clau que només els ha portat problemes durant els últims 6 anys.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut