Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement" a Catalunya Ràdio
DISSABTE I DIUMENGE

Els actors Clara Segura i Sergi López, a "El suplement" 

Aquest dissabte, 18 de març, Roger Escapa, a "El suplement", conversarà amb l'actriu Clara Segura, que està de gira amb l'obra "La trena". També hi participarà l'actor Sergi López. I diumenge, 19 de març, parlarà amb el muntador musical de Catalunya Ràdio Sergi Cutillas de les cançons que han marcat la seva trajectòria

Aquest dissabte, a "El suplement", Roger Escapa entrevista l'actriu Clara Segura que està de gira amb una de les obres de la temporada, "La Trena". Amb ella, parlarà de la seva nova faceta com a directora teatral i explicarà com condiciona emocionalment treballar constantment al teatre, a la televisió i al cinema com una de les actrius més sol·licitades. 

També visita el programa l'actor Sergi López, que passarà pel consultori comunista i haurà de descobrir qui s'amaga darrere la trucada misteriosa.   

I diumenge, conversarà amb Sergi Cutillas, tècnic de so i muntador musical de Catalunya Ràdio, sobre l'ofici, la paternitat i les cançons que han marcat la seva vida. 

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet els dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

 

Anar al contingut