Eloi Vila conversa amb Àlex Monner al programa "Al cotxe!".
Eloi Vila conversa amb Àlex Monner al programa "Al cotxe!".
Dimecres, a les 23.25

Els actors Àlex Monner i Paula Malia pugen "Al cotxe!", amb Eloi Vila

Demà, dimecres, a les 23.25, TV3 emet un nou capítol del programa "Al cotxe!", amb Eloi Vila com a conductor i entrevistador. Aquesta setmana, compartirà una conversa en profunditat amb l'actor Àlex Monner i l'actriu Paula Malia.

Després de l'emissió del segon capítol d'"El llop", aquest dimecres a la nit arriba una nova edició del programa "Al cotxe!", que tindrà com a protagonistes dos joves actors amb una gran projecció, Àlex Monner i Paula Malia, que han deixat empremta amb els seus personatges en els espectadors de TV3.

 

Àlex Monner: "Mai havia volgut ser actor. Volia ser futbolista"

Durant el trajecte "Al cotxe!", Àlex Monner explica que va arribar al cine per casualitat, arran d'un càsting que van fer a l'escola on estudiava. Tenia 14 anys quan va fer la primera pel·lícula, "Herois", que recorda com l'experiència més transcendental que ha tingut a la vida. Un any després, la sèrie de TV3 "Polseres vermelles" li va donar una popularitat que li va resultar difícil de pair: "Quan encara tens una personalitat poc formada costa fer front a tantes mirades i tants judicis". Conversant amb Eloi Vila, Monner parla de com ha lluitat per ser ell mateix i del que voldria aconseguir: "M'agradaria algun dia dirigir una pel·lícula".

 

Paula Malia: "M'agrada molt la meva feina. Em fa molt feliç"

Tot i que Paula Malia no ha parat de treballar, ha estat la sèrie de Netflix "Valeria" la que l'ha llançat a la fama. Com a actriu, també ha participat a les sèries de TV3 "El crac", "Cites", "Benvinguts a la família" i "L'última nit del karaoke". Com a cantant, va ser una de les veus del grup The Mamzelles, que es van fer molt conegudes per la campanya publicitària "Envàs, on vas". Durant el trajecte "Al cotxe!", Malia parla de temes generacionals, com la precarietat laboral, la inestabilitat, el paper de les xarxes socials o la crisi dels 30 anys: "Quan tenia 18 anys pensava que amb 30 tindria la vida solucionada i no és així, però m'agrada molt la vida que tinc".

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3
spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

Anar al contingut