Els abusos a menors, al programa "Info K", del canal Super3

Demà dimarts, l'"Info K", l'espai informatiu del canal Super3, dedicarà una part important del programa al tema dels abusos a menors. Es tractarà amb l'ajuda d'experts en aquesta problemàtica i a través de dos reportatges protagonitzats per nens i nenes. També s'ampliarà la informació amb diverses recomanacions literàries. L'"Info K" s'emet de dilluns a dijous, a les 19.00, al canal Super3.

El programa "Info K" parlarà demà dels abusos a menors, un tema que ha commocionat les famílies i la comunitat educativa després de fer-se públic el cas de l'escola Maristes.

A l'edició de demà, s'emetran dos reportatges protagonitzats per alumnes de l'escola Sadako de Barcelona. El primer mostrarà el taller "Les cortines d'aire", gestionat per la Fundació Vicky Bernadet, dedicada a l'atenció, prevenció i sensibilització dels abusos a menors. El taller "Les cortines d'aire" consisteix en la narració animada d'un conte que facilita el col·loqui amb els nens i nenes assistents. L'objectiu de l'activitat és connectar amb els més petits a través de la fantasia per dotar-los de mecanismes per demanar ajuda i reflexionar sobre situacions complexes en un ambient lúdic, i sobretot oferir-los eines d'autoprotecció davant de qualsevol situació abusiva. Precisament, el segon reportatge de l'"Info K" reflectirà el debat col·loqui sobre el tema dels abusos, mantingut per alumnes de cinquè de primària que han assistit al taller.

L'"Info K" de demà també recomanarà diversos llibres relacionats amb el tema, com el mateix "Les cortines d'aire" o "El meu cos és meu".

super3.cat/infok

Anar al contingut