Demà dijous, a les 21.55.

Els 8 segons d'independència, a "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, repassarà a fons els 8 segons que va durar Catalunya com a país independent. El programa també descobrirà tot el que va passar durant l'ajornament de la declaració de Carles Puigdemont (Queco Novell).
Actualitzat
Un moment del programa "Polònia" de dijous

Un moment del programa "Polònia" de dijous

Com es deu haver pres la CUP això de la suspensió de la independència? Seran capaços de fer costat a Junts pel Sí? O els recriminaran que no s'hagi mantingut la declaració unilateral? Anna Gabriel (Lara Díez) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) passaran comptes amb el president.

Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) es reuniran amb mediadors per provar de trobar una solució al conflicte amb Catalunya. I Rajoy i Enric Millo (Ivan Labanda) tindran seriosos problemes per condemnar la violència feixista dels últims dies.

Els comuns també voldran dir-hi la seva com a defensors de la via del diàleg buscant interlocutors. El programa elevarà el seu nivell cultural amb l'aparició del Nobel de Literatura Vargas Llosa (Pep Plaza), que explicarà les diferències entre patriotisme i nacionalisme.

L'ombra de l'article 155 de la Constitució planarà sobre tot el "Polònia" de dijous, sobretot en un número musical en què els partidaris d'aplicar-lo versionaran Sabina. D'altra banda, les famílies catalanes passen més temps al carrer que no pas a casa, continuar manifestant-se per Catalunya requereix molts esforços. És possible compaginar la reivindicació amb la vida familiar?

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia
twitter.com/poloniatv3
youtube.com/show/polonia