Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement"
DISSABTE I DIUMENGE

Els 5 anys de l'1-O i el Concurs de Castells de Tarragona 2022, a "El suplement"

Demà dissabte, 1 d'octubre, el programa que dirigeix i presenta Roger Escapa estarà pendent de la commemoració dels 5 anys del referèndum de l'1 d'octubre i de l'evolució de la crisi del govern.

Diumenge, "El suplement" retransmetrà en directe el Concurs de Castells de Tarragona 2022 des de la Tarraco Arena Plaça. Amb la participació de l'equip del programa "3 rondes", el programa inclourà entrevistes i les reaccions dels diversos protagonistes, i oferirà més detalls sonors que mai gràcies a l'aplicació de l'àudio binaural.

Demà dissabte, "El suplement" farà seguiment en directe dels actes de celebració dels 5 anys de l'1-O. A més, Roger Escapa conversarà amb els periodistes Laia Vicens i Xavier Tedó, autors del llibre "Operació Urnes", i entrevistarà Nemesio Fuentes, un agent de la policia espanyola que va defensar un col·legi electoral. També, David Fernàndez, exlíder de la CUP, passarà pel consultori comunista i haurà de descobrir quin convidat misteriós s'amaga darrere del telèfon. 

Diumenge, a partir de les 10.00, "El suplement", farà la retransmissió en directe del Concurs de Castells de Tarragona 2022 des de la Tarraco Arena Plaça, en col·laboració amb els responsables del programa "3 rondes", Josep Almirall i David Prats. La narració estarà marcada per l'espectacularitat sonora gràcies a l'aplicació, per primera vegada en directe, de l'àudio binaural, utilitzat ja per Catalunya Ràdio en la gravació del podcast "El segrest", de Carles Porta, i la sèrie de ficció "La torre de vidre". A través d'uns auriculars, els oients podran captar elements addicionals com la direccionalitat del so o la distància. A més, Roger Escapa conversarà amb diversos protagonistes de la jornada, com Xavier González, director del Concurs de Castells; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i casteller de la Jove de Tarragona; Montse Solé, presidenta de la Colla Joves Xiquets de Valls; Albert Pedret, president de la Colla Vella de Valls; o els famosos tarragonins Fermí Fernàndez i Òscar Cadiach

I també diumenge, a les 06.00, l'"Ofici d'educar", amb Elisabet Pedrosa, se centrarà en les dificultats per dormir dels infants, que són font de desesperació de pares i mares que busquen solucions entre informacions contradictòries. És segura la pràctica del collit? Funcionen els mètodes d'ensinistrament del son? Com es pot sobreviure a la tortura de no dormir quan les criatures són petites? Ho revelaran Elisenda Pascual, psicòloga de criança respectuosa i acompanyament familiar; Desiré Capataz, especialista en son infantil i creadora de l'Institut Duerme feliz; i la doctora en Ciències Biològiques Maria Berrozpe, autora de "La ciencia del sueño infantil". Amb el testimoni de Roger Escapa.  

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

 

Anar al contingut