DILLUNS, A LES 8.30

Eloi Badia, regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Barcelona, a "Els matins"

Aquest dilluns, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de Barcelona, Eloi Badia, a pocs dies que entri en vigor la Zona de Baixes Emissions a l'àrea metropolitana.

"Els matins"
"Els matins"

La taula de tertúlia
Analitzaran l'actualitat del dia Jordi Barbeta, Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas, i s'hi afegirà David Cirici per aportar la seva mirada a les imatges de la setmana.

Compromís i les negociacions
Lídia Heredia també entrevistarà el diputat de Compromís Joan Baldoví per saber si ha començat a negociar amb el PSOE el seu suport al govern de Sánchez i conèixer el seu punt de vista respecte a com estan anant les negociacions amb les altres forces polítiques.

El somni de construir una escola
La fundadora d'una escola al Nepal per a nens discapacitats, Aina Barca, serà al plató del programa per parlar d'aquest projecte que va fer realitat fa sis anys i que ara explica al llibre "Asha o la fuerza de la esperanza".

Cinc Jocs Paralímpics, i seguint
I a la tertúlia esportiva, el convidat serà Daniel Llambrich, "recordman" mundial amb deficiència visual i que ara ha passat de competir en natació al triatló.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut