Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.00

Elisenda Paluzie, Juan Luis Galiacho i Àlex Solà, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.00, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentada per Cristina Puig, pendent de l'actualitat de la setmana, amb la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie; el periodista d'investigació especialitzat en la monarquia espanyola Juan Luis Galiacho; la periodista Pilar Eyre; l'advocat Àlex Solà; la doctora en Economia i professora a la Northwestern University de Chicago, Mar Reguant; els actors Artur Busquets i Júlia Bonjoch i les actuacions de Mar Vilaseca.

"Preguntes freqüents" entrevistarà la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, el mateix cap de setmana que fa 10 anys de la sentència del Tribunal Constitucional contra l'Estatut. El programa vol analitzar com aquest fet ha condicionat la política catalana i saber quin és el full de ruta de l'Assemblea Nacional Catalana ara que Paluzie n'ha estat reescollida presidenta.

El diari The Telegraph denuncia una nova irregularitat a la Casa Reial segons la qual Felip i Letícia van fer un segon viatge de noces de 500.000 dòlars pagat pel rei Joan Carles i un empresari amic seu. S'analitzarà aquest nou escàndol amb Juan Luis Galiacho i Pilar Eyre. Galiacho és periodista d'investigació especialitzat en la monarquia espanyola i Eyre és una periodista molt coneixedora de l'entorn reial.

Aquesta setmana Fèlix Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar han ingressat a la presó un cop han esgotat tots els recursos del cas Palau. ¿Se sap tota la veritat sobre aquesta trama i les seves implicacions polítiques? Cristina Puig l'hi preguntarà a l'advocat Àlex Solà, que va exercir d'acusació particular durant el judici d'aquest espoli.

El "FAQS" també entrevistarà la doctora en Economia i professora a la Northwestern University de Chicago, Mar Reguant, que ha estat escollida per Emmanuel Macron per formar part del seu comitè de savis contra la Covid-19. Són un grup d'experts en economia que assessoren el president francès per definir el futur postpandèmia.

I es comptarà amb la presència dels actors Artur Busquets i Júlia Bonjoch, protagonistes de la sèrie "Drama", que TV3 estrena dilluns en "prime time". La presentaran al programa, però també explicaran si per la seva condició de joves se senten assenyalats pels experts com a transmissors del coronavirus.

A més, es comptarà amb les actuacions de Mar Vilaseca i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

A les cadires de periodistes hi haurà Bea Talegón, Núria Orriols, Laura Aznar i Laura Fàbregas.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut