Dilluns, a les 22.55, a TV3.

Elisenda Carod, Antonio Carmona i Lluís Homar pugen "Al cotxe"

Dilluns, a les 22.55, just després de "Benvinguts a la família", TV3 emetrà un altre capítol d'"Al cotxe". En aquesta ocasió, compartiran trajecte amb el presentador del programa, Eloi Vila, la reportera d'"Està passant" Elisenda Carod, el cantant flamenc Antonio Carmona i l'actor Lluís Homar.
Actualitzat
Elisenda Carod, al cotxe amb Eloi Vila.

Elisenda Carod, al cotxe amb Eloi Vila.

Els protagonistes de la setmana

Elisenda Carod: "És interessant l'aposta que està fent la tele per dones que no som el patró."

Elisenda Carod presenta el "Fricandó matiner", de RAC105, i aquesta temporada també s'ha estrenat a TV3 com a reportera d'"Està passant". Dilluns pujarà "Al cotxe" sortint de la ràdio i l'Eloi l'acompanya fins a la tele.

La comunicadora parla, amb sinceritat i molt de sentit de l'humor, de la seva passió per la professió. Recorda els inicis a la ràdio, quan tenia 13 anys, gràcies a un mestre que va saber canalitzar la seva xerrameca imparable. Explica com viu el fet de formar part de l'equip del programa revelació de la temporada a TV3, i reivindica la presència femenina als mitjans de comunicació.

Antonio Carmona: "L'any que ve potser torna Ketama. Tenim ganes de 'liar-la'."

Antonio Carmona és cantant de flamenc i, durant molts anys, el líder del grup Ketama. Arriba a l'estació de Sants, des de Madrid, i puja "Al cotxe" perquè l'Eloi l'acompanyi fins a l'hotel.

Carmona, que fa pocs mesos ha publicat el seu últim disc en solitari, "Obras son amores", ve a Barcelona per cantar a la sala Barts. Durant el trajecte parla dels orígens familiars, una de les nissagues gitanes amb més pedigrí del flamenc, i explica com va pujar als escenaris quan només tenia 12 anys. Recorda l'època juvenil i salvatge, la malaltia recent que l'ha fet estar uns quants dies en coma i la dolorosa pèrdua del pare.

Lluís Homar: "Quan era jove volia ser el millor actor del món. Ara intento ser només jo mateix."

Lluís Homar, que actualment protagonitza la versió teatral de "Cyrano de Bergerac", puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins al teatre.

Durant el trajecte, l'actor explica com va descobrir el món de la interpretació i com van viure els pares la seva tria professional. Parla d'un trauma infantil que li ha marcat el caràcter i admet que fa molts anys que treballa per superar les pors i la inseguretat. Diu que el millor que li ha passat a la vida han estat els seus dos fills i que, d'ara endavant, vol encarar la feina d'una altra manera.

"Al cotxe", que s'emet cada dilluns a les 22.55, és un programa d'entrevistes en què el presentador, Eloi Vila, trasllada els convidats des de TV3 fins allà on vagin i aprofita el trajecte per conversar amb ells d'una manera diferent.

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3