Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMECRES, A LES 12.00

Elena Gadel i Roger Escapa, concursants de "L'apocalipsi" d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Dimecres, 11 de desembre, a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actriu i cantant Elena Gadel, que participa en la cançó "Quan somrius" del disc de La Marató, i el periodista Roger Escapa, presentador d'"El suplement" de Catalunya Ràdio i de La Marató, que arrencarà amb ell aquest diumenge, a les 9.00, al Casino l'Aliança del Poblenou de Barcelona.

 

La tertúlia política

A les 08.30, la tertúlia, amb Sara González, periodista de política de Nació Digital; Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses; Xavier Vendrell, empresari; Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats, i Jordi Barbeta, periodista.

 

La tertúlia post-Champions

A les 10.05, la tertúlia post-Champions, amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.

A les 10.30, "El racó de pensar", amb David Fernàndez, recuperarà el pensament de Karl Polanyi, antropòleg econòmic i sociòleg hongarès.

 

Miki Nuñez parla de la participació en el disc i en el vídeo divulgatiu de La Marató

A les 11.05, "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez i Víctor Sala, repassarà el millor de l'any en sèries i televisió. La secció inclou una entrevista telefònica al jove cantant de Terrassa Miki Núñez, un dels artistes que han participat al disc de La Marató, amb la cançó "Celebrem", i que també participa en el vídeo divulgatiu sobre les malalties minoritàries que es projectarà durant les sessions divulgatives en els centres de secundària.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut